Info

Programmet om Ingenting

Programmet Om Ingenting er en månedlig podcast af Oliver Enné og Tobias Enné (og til tider Tobias Kippenberger), som taler med mennesker, der er sjovere end dem selv.
RSS Feed Subscribe in Apple Podcasts
2024
April
March
February


2023
December
November
September
June
March
January


2022
December
July


2021
December
March
February
January


2020
December
November
October
September
August
June
May
April
March


2019
November
July
June
March


2018
November
October
July
June
May
April
February
January


2017
December
November
October
August
July
May
March
February
January


2016
December
November
October
September
July
June
April
March
February


2015
December
November
October
June
May
February
January


2014
December
November
October


All Episodes
Archives
Now displaying: 2018

Programmet om Ingenting er en månedlig podcast af Oliver Enné, Tobias Enné og Tobias Kippenberger, som taler med mennesker, der er sjovere end dem selv.

Nov 15, 2018

Esben Bjerre er en mediepersonlighed, der nu har gæstet programmet fire gange. Skuespillerinde Ellen Hillingsø vender tilbage for anden gang for igen at hæve lixtallet. De er begge kendt fra medieverdenen, men det vidste I jo allerede. I programmet vender vi alt fra crossfit til keramik og Kanye West.

Oct 12, 2018

Vores liveshow fra Hotel Cecil i København. Vi lavede en alternativ version af programmet med tre venner af programmet i form af Marijana Jankovic, Karl William og Chris Pedersen. Marijana er skuespillerinde og hun er med i den nye film af Lars von Trier, Karl William har lige udgivet sit nye album og Chris Pedersen er som bekendt en Fashion God®. Tak til alle jer, der kiggede forbi. 

Jul 31, 2018

Noah Carter og Oliver Kesi bor i samme lejlighed på Christianshavn. De laver også begge to musik. I programmet taler vi med dem om Nik & Jay, hvorfor de ikke får lov at spille på Roskilde Festival, dengang Kesi måtte stjæle sin cykel tilbage fra en tyv og meget andet. Ven af programmet Hans Philip kigger også forbi for at snakke om Drake og læse en anmeldelse højt. 

Jun 28, 2018

Huxi Bach er en ven af showet, der gæster programmet for anden gang. Denne gang for at være med i vores liveudsendelse under Folkemødet på Bornholm. I programmet taler vi om cykelhjelme, selfies på museer, at sende tøj til rens, folk der bærer solbriller indenfor og meget, meget mere.

May 31, 2018

Hans Philip er en ven af programmet, der vender tilbage for tredje gang. Hans var kendt som halvdelen af duoen Ukendt Kunstner, og nu er han gået solo. I programmet taler vi Hans' "health journey", møder med den royale familie, Yahya Hassan til Royal Run®, selfie-ansigt, hvide bukser, Olivers forhold til John Mayer og meget mere.

 

Programmet om Ingenting produceres i samarbejde med Virtue Scandinavia.

Apr 24, 2018

Amanda Collin er en prisvindende skuespillerinde, som blandt andet har modtaget priser for sin rolle i spillefilmen En Frygtelig Kvinde. I programmet taler vi om at spise middag solo, hvordan man gebærder sig til award shows, kold pizza, hendes crush på Josh Hartnett og meget, meget mere. Programmet om Ingenting produceres i samarbejde med Virtue Scandinavia. 

Feb 21, 2018

Peder og Simon Bonde var mændene bag kultfænomenet Gramsespektrum, som de lavede i 90’erne. I dag er Peder skuespiller og musiker, mens Simon Bonde laver reklamefilm. I programmet taler vi med dem om Puff Daddy, akavede branchefester, HKH Prins Henrik (RIP), de bedste/værste film vi har set og meget mere. Vi runder selvfølgelig også månedens vibes samt Google Search History®. 

Jan 28, 2018

Peter Sommer er sanger, sangskriver og stor fan af Oasis. Brian Holm er tidligere cykelrytter og er også stor fan af Oasis. I programmet taler vi med dem om deres mål for 2018, om dengang Bjarne Riis anbefalede Brian at tage på cruise, deres morgenmadsvaner, at møde sine idoler, frisurer og meget mere.

1