Info

Programmet om Ingenting

Programmet Om Ingenting er en månedlig podcast af Oliver Enné og Tobias Enné (og til tider Tobias Kippenberger), som taler med mennesker, der er sjovere end dem selv.
RSS Feed Subscribe in Apple Podcasts
2024
April
March
February


2023
December
November
September
June
March
January


2022
December
July


2021
December
March
February
January


2020
December
November
October
September
August
June
May
April
March


2019
November
July
June
March


2018
November
October
July
June
May
April
February
January


2017
December
November
October
August
July
May
March
February
January


2016
December
November
October
September
July
June
April
March
February


2015
December
November
October
June
May
February
January


2014
December
November
October


All Episodes
Archives
Now displaying: 2017

Programmet om Ingenting er en månedlig podcast af Oliver Enné, Tobias Enné og Tobias Kippenberger, som taler med mennesker, der er sjovere end dem selv.

Dec 31, 2017

Knud Romer er forfatter og debattør. Vi talte med ham tilbage i november under årets Podcast Festival i Skuespilhuset. I programmet taler vi om nabostridigheder, pornofestival i Cannes, hans nytårsaften hos Björk, hvorfor han aldrig går med solbriller og meget mere.

Dec 23, 2017

Chris Pedersen er en fashion-gud og mediepersonlighed, der tidligere har været moderedaktør på Euroman og siden chefredaktør for Cover Man. Nu arbejder han for DR. I årets sidste udsendelse taler vi med ham om jul i Kerteminde, elitære julegaveønsker, de største trends i 2017, Crocs, “chubby” Madonna, vores nytårsplaner og meget mere. Tak for et godt år til alle vores lyttere.

Nov 9, 2017

Søren Høy er filminstruktør, anmelder, Kubrick 2017 Ambassadør og all-around kulturpersonlighed. I programmet taler vi om aparte morgenmadsvaner, Stanley Kubrick, vores respektive mellemnavne, Jonah Hills nye look og meget mere. Denne gang har vi inkluderet vores nye segment “13 Vibes”, mens “Google Search History” vender stærkt tilbage. 

Oct 1, 2017

Mikael Bertelsen er programchef på Radio24Syv og kendt fra formater som De Uaktuelle Nyheder, Den 11. Time og Bertelsen på Caminoen. I programmet taler vi med ham om japansk legetøj, en tennis med Bent Fabricius-Bjerre, små aber, de unges verden, hvordan det er at dele kontor med Mads Brügger og meget mere. Til sidst læser Mikael sit mobiltelefonnummer op, hvis du vil give lidt efterkritik. Men det skal være på SMS. Og på maks fire linjer.

Aug 24, 2017

Kasper Steenbach er journalist, og chefredaktør på livsstilsmagasinet Dossier. Morten Crone Sejersbøl er også journalist, og han er sportschef på BT. De har begge været gæster i programmet sidste år, men denne gang gæster de programmet sammen. I programmet taler vi om Michael Laudrup, frokoster med Jørgen Leth, modeugen i København, no-show-strømper, deres tur til Japan samt andre ting.

Jul 10, 2017

Frederik Cilius og Rasmus Bruun er kendt som personerne bag Den Korte Radioavis på Radio24Syv. De har begge gæstet programmet tidligere, men ikke sammen – indtil nu. I programmet taler vi med dem om deres ferie i Firenze, klassisk musik, den bedste plads om bord på flyet, George Harrison, Frederiks had til Ben Kingsley, de bedste konspirationsteorier og meget mere. God sommer.

Jul 2, 2017

Vi optog en live-version af programmet med Abdel Aziz Mahmoud under årets Folkemøde på Bornholm. Abdel er kendt fra tv-formater som Adgang med Abdel samt Familien fra Lærkevej. I løbet af vores snak fik vi talt om hans personlige assistent, vand med eller uden brus, Nikolaj Steen, reality-tv, hotelpriserne på Bornholm og meget mere. Tak til alle, der kiggede forbi. 

May 22, 2017

Emil Simonsen er også kendt som Orgi-E fra hiphop-gruppen Suspekt. I programmet diskuterer vi bilferier, pre-workout tiramisu, at ryge weed i Tivoli, madscenen i Los Angeles, træningstøj, micro-dosering, Emils søgehistorik, Fyre Festival samt meget andet. 

May 7, 2017

Bodil Jørgensen er skuespillerinde. Du kender hende fra sine roller i film som Idioterne, De Grønne Slagtere samt succes-formater på tv som Rytteriet, Badehotellet og meget, meget andet. I programmet taler vi om hvidvinskuren, de bedste shawarmabarer på Nørrebro, livet efter Uber, “frunch”, oil pulling, beværtninger på Bakken, Olivers sundhedstrip, emojis, dobbeltdyner og New Balance-gummisko. Vi optog programmet på Tobias Kippenbergers fødselsdag. Vi velsignede ham med et high-end duftlys.

 

Mar 29, 2017

Palle Strøm er en tv-personlighed, der både har arbejdet foran og bag kameraet. Han har blandt andet været vært på DR, startet TV2 Zulu og nu udvikler han nye formater i selskabet Monday Media. I programmet taler vi med ham om hans glutenallergi, hvide gummisko, fødseldagshilsner på Facebook, værtsgaver, Drake og meget andet.

Feb 12, 2017

Ellen Hillingsø er en dansk skuespillerinde, der blandt andet har medvirket i tv-serien Charlot og Charlotte samt film som Mifunes Sidste Sang og Allegro. I programmet hæver vi lixtallet og taler om, hvordan man udtaler ordet “accessories”, hvilke snacks der er på filmoptagelser, kunsten at prøve bukser på, dyre parfumer, årets Oscar-nominerede film, folk der spiser popcorn i biografen og meget mere. 

Jan 20, 2017

Kristoffer Eriksen er kendt fra tv og radio. I fjernsyn har han været aktuel med formater som Hykleriget og Superrig i Slummen, mens han fra radioen er kendt som morgenvært på Radio24syv. I programmet taler vi med ham om J-dag, skakspilleren Magnus Øen Carlsen, hans møde med Wiz Khalifa, folk der taler i stillekupeer, emojis, hans forhold til Prins Joachim og meget mere. 

1